فکری به حال گرانی نمی کنید؟ /ایران، عربستان و ترکیه؛ از واگرایی تا همگرایی منطقه ای/چاه ویل برجام، نتیجه بی تفاوتی به منتقدان – خبرگزاری تابناک

[ad_1]

سیاست روبه جلو و برنامه ریزی شده و مرحله ای و مطالبه گر و تهاجمی از سوی ایران است تا ویرانه های خروج و فرار امریکا از منطقه را در چارچوب اهداف و منافع ملی و منطقه ای خود، ساماندهی و از فرصت های موجود، بهره حداکثری داشته باشد. فرصت های نسبی در مذاکرات برجام و سیاست فعال با محیط پیرامونی و همسایگان و فعال کردن مقاومت در منطقه و آماده کردن یمن برای تنش آفرینی های راهبردی در منطقه است که شاید در اولویت قرار گیرند و ستون فقرات اقتصادی آن حفظ شود. …

بزرگ در یک منطقه هم میتواند چالش آفرین باشد و بحران بیافریند و هم میتواند ثبات ساز باشد در عین حال خروج آن قدرت هم میتواند همین نقش را ایفا کند. امروز با خروج آمریکا از غرب آسیا دیدگاه های مختلفی در مورد آینده منطقه بوجود آمده است؛ عده ای عقیده دارند بیرون رفتن قدرتی بزرگ از منطقه باعث میشود کشورهایی که تا به امروز به این قدرت متکی بودند از این به بعد بیایند و بخواهند به همکاریهای منطقه ای روی …

برجام باشد البته چنانچه جناب ظریف در همان ایام که منتقدان به وجود کلمه تعلیق در برجام اشاره می کردند و ایشان با قاطعیت! آن را انکار می کرد، به خود زحمت داده و متن برجام را به دقت مطالعه می کرد! بعید نبود از تحمیل فاجعه برجام به ملت و نظام جلوگیری شود. اما، بلای خانمانسوزی که دولت آقای روحانی و تیم مذاکره کننده هسته ای ایشان در قاب و قالب برجام بر سر ملت آوار کرده اند بسیار فراتر از ثبت …

به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز خلاصه موضوع این بوده است که دکتر ظریف طی سخنانی در کلاب هاوس گفت در مجلس گفتم که در برجام کلمه ساسپنشن (Suspension) نیست و این اشتباه از من بود، چهار بار یا سه بار کلمه ساسپنشن (تعلیق) در ضمیمه استفاده شده بود. این را مذاکره کننده ما، به ما اطلاع نداده بود ! اشاره جناب ظریف به اظهارات خود در تاریخ 30 تیرماه 1394 در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی است که با …

دکتر شهریار بیان دکترای روابط بین الملل و اقتصاد سیاسی بین الملل در خصوص توافق ایران و عربستان در گفتگو با پول نیوز بیان کرد: توافق بین ایران و عربستان ازجهات بسیاری می تواند موفقیت آمیز باشد خصوصا در شرایطی که ایران از انزوای منطقه ای که دیگران ساخته اند خارج شود و از طرف دیگر پیشنهاد مصطفی کاظمی نخست وزیر عراق مبنی براتصال راه مشهد و کربلا و همچنین مکه را مطرح نموده که یک طرح بزرگ و اقتصادی است …

را باطل کرد و امروز شاهد نقش دین در تمام عرصه های زندگی هستیم. مقامی با اشاره به تلاش استکبار جهانی برای مقابله با فرهنگ ملت ها، گفت: استکبار جهانی با از بین بردن ارزش های فرهنگی ملت ها و جایگزین کردن فرهنگ غرب به دنبال سلطه جویی است. این کارشناس ادامه داد: امروز قدرت های سلطه گر جهانی در تلاش هستند تا ملت ها را از ارزش های بومی و فرهنگ های ملی دور نگه دارند و به طرف فرهنگ …

ایران و عربستان هم اظهار کرد: ما و عربستان در مورد موضوعات خاصی به توافق رسیده ایم و از گفت وگو ها استقبال می کنیم. گفت وگوی ما با عربستان به نفع منطقه است و یک گفت وگوی سازنده است. ایران و عربستان کشور های مهمی هستند و نقش آن ها در تحکیم امنیت منطقه بسیار مهم است. امیرعبداللهیان همچنین گفت که آماده تداوم ارسال سوخت به لبنان هستیم و آماده ایم که در یک توافق با دولت لبنان، این مسیر را تقویت …

منطقه مخصوصا ایران که به عنوان محوری ترین کشور منطقه تلقی می شود برای ایجاد جنگ مذهبی در افغانستان ایجاد کنند. لذا خروج شتاب زده نیروهای آمریکایی در این چارچوب قابل تعریف است. به دلیل اینکه آمریکایی ها قدرت را به طالبان دادند در حالی که 20 سال با طالبان جنگیدند و سپردن قدرت به طالبان نیز نشان می دهد که آمریکایی ها قصد ندارند که افغانستان به یک مرحله از ثبات و استقرار برسد. فلذا همزمان با خروج …

انصارالله: قطعنامه شورای امنیت روند صلح را غیرممکن می کند
خواندن

خانوار ها با اقساط ممکن شده است که این شرایط اقساطی بر در و دیوار شهر به وفور دیده می شود. بسیاری از اقلام خوراکی مورد نیاز در سفره ها کاهش یا به طور کلی حذف شده است که این مساله در بازه زمانی طولانی می تواند سوءتغذیه های شدید را در پی داشته باشد و سلامت جامعه را تهدید کند. نقش تحریم ها را به عنوان گزینه ای مهم در نابسامان شدن اقتصاد امروز نمی توان نادیده گرفت. درحالی که منتقدان برجام پیش …

دولت سیزدهم وارث فرصت های سوخته است اگرچه لزومی ندارد میراث دار تحلیل های سوخته نیز باشد. تحلیل هایی که در قالب دلسوزی به مقامات مسئول دولت گذشته عرضه می شد و با خلق مسائل موهومی نظیر سایه جنگ و یا انسداد و انزوای سیاسی تنها راه حل را در برجام و یا چیزی شبیه آن می جست؛ و البته با کمال تأسف مورد پذیرش واقع می شد. این نسخه امروز نیز از جانب همان جریان برای دولت سیزدهم تجویز می شود؛ برجام را مسئله …

تنش های منطقه ای بالا گرفته است . منطقه قفقاز و شمال غرب ایران در یک هفته گذشته به محل نزاع دیپلماتیک تبدیل شده است . از سویی خبرهایی در مورد رایزنی برای تغییر شرایط در روابط ایران و عربستان به گوش می رسد . اسراییل فضای تهدید و تنش در مقابل جمهوری اسلامی ایران را در همچنان در دستور دارد و خبری از تغییر در شرایط برجام نیست . اخیرا وزیر امور خارجه ایران در گفت و گویی تلویزیونی آزادسازی بخشی از …

کشورهایی با قابلیت های بالقوه جمعیتی، فرهنگی و اقتصادی (همچون ایران، عربستان و ترکیه )، می تواند مانعی برای پیشبرد برنامه های قدرت های فرامنطقه ای جهت تسلط درازمدت بر منابع مختلف منطقه محسوب و مانع به خطر افتادن منافع این قدرت ها خواهد شد تا همچنان و علی رغم پایان دوره استعمار، منافع ملت های منطقه نه در حاکمیت بر منابع خود و همکاری های منطقه ای، بلکه در همگرایی با قدرت های بزرگ تعریف شود. مسئله مهم …

بررسی تارنماها و خبرگزاری های داخلی نشان می دهد که رسانه های داخلی به بررسی جنبه های مختلف سیاست خارجی دولت سیزدهم پرداخته اند. دولت جدید جمهوری اسلامی نه تنها برآمده از شعار توافق نیست که حاصل ناامیدی مردم از نگاه به غرب اصلاح طلبان و میانه روهاست. هیچ تردیدی نیست که دولت باید با تمام توان و نیرو به دنبال رفع تحریم ها علیه ملت باشد اما سوال اینجاست که با نگاه برجام زده و مذاکره زده و …

شفقنا – روزنامه اطلاعات در یادداشت سردبیر علیرضا خانی با عنوان مردم این گونه آورده است: علیرضا خانی اینکه مسائل مربوط به مذاکرات برجام و بازگشتن همه طرف ها به تعهدات و نهایتاً رفع تحریم ها و متعادل شدن شرایط اقتصادی کشور، موضوعات بسیار پیچیده ای است که به روابط بین الملل و معادلات و موازنات قدرت در منطقه و جهان باز می گردد و روابط دوجانبه کشور با هر یک از کشورهای 1+5 و نیز …

بزرگ گذشته را جبران نماید. فرصت بسیار گرانبهایی برای کشور های مستقل در دشمنی آمریکا با چین و روسیه به وجود آمده است که می تواند مورد بهره برداری کشور های مستقل قرار بگیرد. فرصتی که نجات دهنده کشور و ذی قیمت ترین زمان برای استفاده از اختلاف دو غول جهان است. در واقع پس از پایان جنگ سرد و قدرت بلامنازع آمریکا، امکان مانور برای کشور های مستقل بسیار سخت و دشوار بود. امروز خوشبختانه …

قیمت و خرید فروشگاه تخصصی سیم و کابل تهران برق
خواندن

برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، پیشرفت برنامه هسته ای ایران را متوقف کند، ولی قطعاً قادر نیست به دانش بومی هسته ای خدشه وارد نماید. این قضیه در خصوص سایر مؤلفه های قدرت جمهوری اسلامی نیز صادق است و بن مایه های کشور به خصوص در حوزه علم و فناوری، منطقه ای و موشکی به حدی رسیده که هیچ نیرویی نمی تواند سد راه آن ها شود. یانکی ها در فواصل و مناسبت های مختلف اظهار تأسف کرده اند که ترامپ از طریق …

گذشته رویکردها و جهت گیری های خود را ساماندهی می کنند. در مکتب تفسیری امنیت قدرت ها به 4 دسته تقسیم می شوند؛ قدرتی که خود را ابرقدرت می داند و مدعی است که می تواند امنیت جهان را حفظ کند. قدرت های بزرگ در قالب سازمان و نهادهای بین المللی می تواند امنیت جهان را حفظ کنند. در این بین قدرت های متوسط نیز در پی ایجاد امنیت منطقه ای هستند و قدرت های ضعیف نیز وجود دارند که در بهترین حالت می توانند امنیت خود را …

وگوهای نیویورک که آن همه مذاکرات بی نتیجه صورت گرفت می شد این مسائل را مطرح کرد. اعتقادم بر این است در نیویورک می شد از حقانیت تاریخی ایران در موضوع برجام صحبت کرد. این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: یک اشتباهی در سیاست خارجی دولت جدید در حال شکل گیری است و آن این است که برخی ها سعی می کنند سیاست منطقه ای را جایگزین سیاست تنش زدایی بین المللی و جهانی کشور کنند. زمانی که …

…> وزیر خارجه ایران به گفت وگوها در خصوص برجام نیز اشاره کرد و گفت: ایران معادله گفتگو و گشایش را تامین کننده آینده درخشان برای منطقه می داند. ما وقتمان را صرف گفتگوها نخواهیم کرد اگر جدیتی از سوی طرف دیگر برای بازگشت به آن وجود نداشته باشد. اگر آمریکا در بازگشت به برجام جدی باشد می توان روی آن حساب کرد. دولت ایران هدف اساسی آن توسعه اقتصادی فراگیر در همه زمینه هاست. وی تصریح کرد: در آینده …

مشکلاتی شده باشیم اما آنها به اهداف خود نرسیدند و اکنون در حال نقد خود هستند؛ بنابراین امروز اندیشه جمهوری اسلامی در دنیا در حال توسعه یافتن است به همین دلیل اندیشه جمهوری اسلامی نظم و آینده جهانی را تحت تاثیر قرار داده است. با توجه به خلف وعده آمریکا در موضوع برجام آینده این موضوع را چگونه ارزیابی می کنید؟ در مورد برجام نیز به طور طبیعی آنها خلف وعده کردند و برخلاف آنچه در …

قابل اتکا تری رای بر تایید این توافق دهند. در این میان دولت نیز اگرچه فرصتی شش ماهه جهت اجرا تعهدات خود در اختیار داشت لکن باسرعت تمام و تقریباً به صورت دفعی برجام را طی یک بازه یک ماهه آن هم به صورت یک جانبه اجرا کرد! این شتابزدگی، هم در امضای توافق و هم در اجرای آن موجب معضلات پیش آمده بعدی و باز شدن دست طرف مقابل برای تحت فشار قرار دادن بیشتر ایران بویژه در عرصه اقتصادی شد. …

فشار بر دولتها و ریل گذاری مناسب افقهای تازه ای بر روی ملت بگشایند تاکنون به کلی گویی ها و انتقاد از دولت قبل و تعلیق برجام کفایت کرده اند و قوانینی که در سد راه گفتگوهای برجامی مصوب کردند کشور را در تحریم خود ساخته گرفتار کرده است. موضوع، شناخت صحیح مسئله و ارایه راه حل درست و پرهیز از آدرسهای غلط و فرافکنی از آسیبهای حکمرانی در ایران است. با یکدست شدن قدرت جنگ جناحها به پایان رسیده و دولت با بهره گیری از روشهای علمی و واقع گرایانه میتواند حداقل بحرانها و مشکلات را از رویه افزایشی در مسیر کاهشی قرار دهد. …

ضعیف ترین Hyperlink شما از آن برای رژیم غذایی کتوژنیک استفاده کنید
خواندن

کنند تا منافع ملی مردم تأمین شود و سیاست های نظام جمهوری اسلامی ایران پیش برود. اگر غربی ها تصور کنند ایران به برجام نیاز دارد، اِعمال فشار می کنند. حمیدرضا ترقی، فعال سیاسی، نیز در این باره به فردانیوز گفت: تیم مذاکره کننده باید از موضع قدرت و از موضع طلبکارانه با غربی ها سخن بگوید؛ زیرا این غربی ها بودند که به تعهداتشان عمل نکردند. تیم مذاکره کننده به هیچ وجه نباید از موضع بدهکارانه …

اقتصاد 24 -بایدن تلاش می کند قدرت های دیگری به نیابت از آمریکا نقش توازن دهنده به مناطقی را ایفا کنند که پیش از این عربستان عهده دار آن بود. دولت های مد نظر آمریکا برای انجام این مأموریت، امارات، قطر، مصر و اردن هستند. به گزارش انتخاب ، در ادامه این مطلب آمده است: استراتژی فعلی آمریکا مبتنی بر تکیه به اصل توازن دهنده خارجی است، تا از قدرت های هم پیمان منطقه ای برای مهار دشمنان احتمالی خود استفاده …

تاریخ عبرت نگرفته اند. استقلال از بیگانگان و اتکا به مردم است که قدرت آفرین و امنیت آفرین است. این را تاریخ به ما می گوید: ما باید به این توجّه کنیم که در منطقه خود ما، حضور ارتش های بیگانه از جمله ارتش آمریکا مایه ویرانی و جنگ افروزی است؛ همه باید سعی کنند که ارتش ها را مستقل، متّکی به ملّت ها و هم افزای با ارتش های دیگرِ همسایگان و دیگرِ ارتش های منطقه قرار بدهند؛ صلاح این منطقه در این …

به گزارش اقتصادنیوز ، در معاملات امروز بورس تهران شاخص کل بورس پس از 8 روز نزول کرد و با کاهش 22 هزار و 280 واحدی نسبت به روز چهارشنبه به رقم یک میلیون و 465 هزار واحد رسید. شاخص هم وزن نیز با افت 6 هزار و 705 واحدی در سطح 420 هزار و 980 واحدی ایستاد. اما شاخص کل فرابورس 351 واحد پائین آمد و در سطح 20 هزار و 980 واحد قرار گرفت. روز شنبه نمادهای فولاد ، تاپیکو و …

به گزارش خبرنگار استان های خبرگزاری دانشجو، 93 تشکل دانشجویی دانشگاه های خراسان رضوی در بیانیه ای در واکنش به اعتراف وزیر سابق امور خارجه مبنی بر وجود لفظ تعلیق در متن برجام، اعلام کردند که در برجام واژه تعلیق نه 4 بار که 23 بار قید شده است. دانشجویان از دستگاه قضایی کشور محاکمه مسببان این اشتباه بزرگ را که باعث معطل ماندن کشور شده، خواستار شدند. در این بیانیه آمده است: …

زیرساختی در اختیار داریم. وزیر امور خارجه تصریح کرد: همچنین ما برای تعامل تجاری با دولت لبنان آمادگی لازم را داریم تا در حوزه دارو، مواد غذایی و کالاهای اساسی اقدامات لازم را انجام دهیم و نیازهای مردم لبنان در این بحران اقتصادی تأمین شود. امیرعبدالهیان ادامه داد: رهبران و ملت های منطقه اجازه نخواهند داد که جنگ اقتصادی آمریکا علیه ملت های منطقه به نتیجه برسد و اجازه موفقیت به …

ایران در کریدور شرق به غرب است. دیپلماسی قدرت در دولت سیزدهم علی اکبر علیزاده نماینده مردم شهرستان دامغان در گفتگو با خبرنگار مرآت، در خصوص آخرین تحولات سیاسی ایران، گفت: بعد از تشکیل دولت جدید اصول سیاست خارجه به کلی تغییر و بر پایه عزت و حکمت در جهان شروع به کار کرده که تا به امروز با قدرت پیش رفته است. علیزاده با بیان اینکه این اقتدار سیاسی در بحث های مختلف قابل …

[ad_2]
مهمترین خبرهای اقتصادی

درباره ی admin_asooweb

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *